Skaffa dig en nyttig vana på jobbet. Flytta stolen, gör plats för StandUp arbetsplatsmatta och stå upp när du arbetar. Använd ditt ståbord och må bättre!

StandUp är en ergonomisk arbetsplatsmatta för kontor med ståbord. Mattan hjälper dig och dina fötter att stå upp regelbundet på jobbet.

Mjuk och snygg

Matting har i många år levererat liknande men mer rustika arbetsplatsmattor till svensk industri, där ergonomi och risken för belastningsskador tas på större allvar än på de flesta kontor. Men nu blir det bättring. Vår arbetsplatsmatta för ergonomi på kontor är liten och nätt för att speciellt fungera tillsammans med höj- och sänkbara ståbord. StandUp arbetsplatsmatta har en mjuk, dämpande och avlastande undersida för god belastningsergonomi vid stående kontorsarbete. Med snygg, yta av textil och fem diskreta färger passar den väl in vid ståbord på kontor, i receptioner och i butiker. Välj mellan svart, grå, blå, grön eller röd i två olika mönster.

StandUp produktfakta:

  • Ovansida av polypropylen vilket ger en mycket slitstark och smutstålig yta som är lätt att hålla ren.
  • Undersida av mjukt och spänstigt nitrilgummi.
  • Mått är 770 x 530 mm, 16 mm tjock.
  • Välj mellan svart, grå, blå, grön eller röd matta med två olika eleganta mönster.

Matt-bild_smallStandUp arbetsplatsmatta använder du vid ditt höj- och sänkbara skrivbord. Mattan kan sopas av, dammsugas eller rengöras med milt rengöringsmedel.

 


Läs mer om StandUp:
Träna på kontoret – stå upp och jobba, må bättre! >>
Sittsjukan – stillasittande är livsfarligt! >>

Köp en StandUp! av oss.

Vi på Matting AB är experter på ergonomiska arbetsplatser och trivsamma kontor. Du är välkommen att besöka oss och prova arbetsplatsmattan StandUp! i vår möbelutställning - eller kontakta oss så besöker vi dig och berättar mer om StandUp! och fördelarna med att stå upp och jobba. Välkommen!

Köp en StandUp!-matta av oss

Matting AB vet vad som behövs för att skapa en trivsam och ergonomisk arbetsmiljö. Vårt bästa tips är StandUp! - mattan som hjälper dig att stå upp och jobba.

Besök oss eller gå till webbutiken! >>

Prova en StandUp!-matta
gratis i 14 dagar.

Har ditt företag minst 20 anställda? Då får ni möjlighet att prova StandUp!-mattor på jobbet helt gratis. Ta chansen att skapa en arbetsplats som får alla att må bättre. Kontakta oss direkt så levererar vi mattorna, ger goda råd och hjälper er att komma igång! Frågor? Ring:

Ring så berättar vi mer om StandUp!

Stå upp på jobbet, så mår du bättre och går ned i vikt. Ring oss så får du bra erbjudande på vad du behöver - StandUp! arbetsplatsmatta. Vi hjälper dig med allt som förbättrar er arbetsergonomi på kontoret.

Fråga oss om StandUp!

Vad behövs för att du ska må bättre, orka mer och till och med gå ned i vikt på jobbet? Svaret är arbetsplatsmattan StandUp! Vill du veta mer?

Skicka en fråga till oss nedan eller ring oss:

Stå upp och jobba med StandUp!

Matting AB är en av Sveriges största leverantörer och tillverkare av produkter för den ergonomiska arbetsplatsen. Funktion, ergonomi och arbetsmiljö är våra ledord.
    Vi har ett genomtänkt produktionsortiment med en ambition att erbjuda ett komplett sortiment för att skapa den optimala ergonomiska arbetsplatsen.
    Arbetsplatsmattan StandUp är ett bra exempel - kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta närmaste återförsäljare:

LÄS OM hur för mycket sittande gör oss sjuka och förkortar liv >>
VÅR GRATISAPP räknar om din ståtid till kaloriförbränning >>

Matting AB, Box 514, 441 15 Alingsås. info@matting.se +46 322-67 08 00